~THE YOUTUBER CHALLENGE~

2013-06-10, at 18:17:07
 
Tadaa! This is what I've been working on all day today, editing it was a real pain in the arse because my other laptop is sooo slow. But yeah. This is what I'll be doing for a while now.
I hope you enjoy the video! :)


Vlogs Permalink

Comments
Posted by: ZOOFIE

Måste titta på den här sen :D

SV: Haha gud vad kul att någon inser hur stort detta faktiskt är ;) Alla andra bara "...öh, vem är det?" x'D haha. Nej men ja, det känns sjukt det där. Nu måste jag blogga om dem så att de ser mig ännu mer och så jag får göra mig ett namn där ;) haha. Eller vad man ska säga!

Jo jag förstår absolut hur du menar. Jag har ju som sagt varit där med :/ Tvåan var det absolut jobbigaste året på min skola. Jag gick 8.15 till 16.45 varje dag och hade ett berg med uppgifter att lämna in. Det var typ kaos. Speciellt innan sommarlovet :/ Men klarade jag mig genom det så kan du absolut klara dig genom dina två år du har kvar ;D

Haha ja det är en ganska stor omställning. Jag bodde i stort hus med familjen innan, sedan flyttade jag till den där pyttelilla lägenheten och bara.. Eh.. Ska jag bo här?! men det funkade bra så fort man vande sig. Tog väl ett par dagar men annars så :)

Men det tycker jag absolut inte att du är :o tycker du har en sund och fin kropp!!! Man ska inte se ut som värlens flaggstång, trots att folk vill få en att tro att det är snyggt.. :s Men jag fattar hur du menar med att det är instängt och så, men jag tycker det är mycket bekvämare, haha. Hade dock en period då jag tyckte det var obekvämt, men det var bara för att jag gått upp så mycket just då. (I höstas var detta)

2013-06-10 @ 19:34:54
URL: http://zoofie.se
Posted by: Sofie

Åh vilken kul grej :))))

2013-06-10 @ 20:35:09
URL: http://missmusicnonstop.blogg.se/
Posted by: Anna Röd - Nörd & Filmskapare

Ååh kul :D! Älskar också youtube! Brukade faktiskt vara en och la upp massa videor på min kanal :D min största video har över 20.000 views xD haha sjukt flippat, vill göra videor igen men har blivit mer blyg framför kameran.

2013-06-11 @ 14:07:22
URL: http://www.xn--annard-0xa.seLeave a comment here, please:

Remember me?

Name:

E-mail: (won't be published)

URL:

Comment:


Trackback
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Free Delivery on all Books at the Book Depository